Общи условия за ползване на сайта

Общи условия за ползване на Онлайн магазин www. theatroart.bg

Моля прочетете внимателно описаните по-долу условия, преди да направите Вашата поръчка!

Всяко физическо или юридическо лице, което възнамерява да извърши покупка чрез Онлайн магазин www.theatroart.bg, трябва да се запознае и съгласи с тези общи условия, за да може да осъществи своята поръчка.

Театро Арт e собственик на онлайн магазин за билети: https://theatroart.bg . Всеки един регистриран или нерегистриран потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на магазина - от първоначалното влизане до напускането му.

 

Цените и асортимента в онлайн магазин www.theatroart.bg могат да бъдат различни от цените и асортимента билетните центрове на Театро Арт

 

Моля имайте предвид, че билетите за представленията са ограничен брой!

 

Данни за Доставчика:

Съгласно изискванията на Закона за електронната търговия и Закона за защита на потребителите Ви предоставяме следната информация:

Наименование на Доставчика: Театро Арт ЕООД.
Седалище и адрес на управление: област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Върбица, №12.
Адрес за упражняване на дейността: област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Върбица, №12.
Данни за кореспонденция /включително жалби и сигнали област София (столица), община Столична, гр. София, р-н Оборище, ул. Върбица, №12, Email: contact@theatroart.bg , тел: 00 359 894/45 45 43  ЕИК: 206855248

 

Регистрация на профил:

Чрез регистрация клиентът придобива потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазин theatroart.bg.

Изразява съгласието си с настоящите Общи условия за ползване на Онлайн и защитата на личните данни,  https://theatroart.bg/helpful/1/obshhi-usloviya-za-polzvane-na-saita онлайн магазин theatroart.bg.

Получава правото да извършва закупуване на билети, предлагани от Онлайн магазин theatroart.bg, да ги получава на електронна поща, в потребителския си профил, по Viber, както и да прави резервации.

Допуска се изпълнение на поръчки и без регистрация, но в този случай клиентът не може да се възползва от потребителски профил, резервация на билети и получаване на билети по Viber.

 

Органичения

Потребителите на онлайн магазина нямат право:

Да копират, разпространяват или ползват текстове, снимки, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение на Театро Арт
Да претоварват системата с фиктивни заявки или друга информация.

 

Информация за възрастово ограничение при продажба на билети:

Информация за възрастовите ограничения, които може да се прилагат при продажба на билети за събития, предлагани на theatroart.bg:

Възрастови ограничения при продажба на билети: билети се продават на лица нас 18 год.

 

Информация за възрастово ограничение при гледане на представление

Всяко представление е категоризирано:

Възрастови категории на събитията могат да варират спрямо изискванията, които следват за достъп:

 • 0+: Достъпно за всички възрасти.
 • 3+: Достъпно за деца над 3 години.
 • 6+: Достъпно за деца над 6 години.
 • 12+: Достъпно за деца над 12 години.
 • 14+: Достъпно за деца над 14 години.
 • 16+: Достъпно за лица над 16 години.
 • 18+: Достъпно за лица над 18 години.
   

Цени, характеристики и наличности на билетите:

Посочените цени в онлайн магазина са крайни с включен ДДС.

Основните характеристики и цени на билетите са указани за всяко представление. Стойността на доставката е включена в цената на продукта, тя може да бъде видяна в секция „Срокове и цени за доставка”.

Онлайн магазин theatroart.bg не гарантира изрично наличността на билетите по време на избор на поръчката. В случай на изчерпана наличност, няма да можете да завършите поръчката.

 

Промяна на цени на билети:

Онлайн магазин theatroart.bg има право да променя цените по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят заплаща цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката. След като билетът е закупен Цената не може да бъде променена

 

Защита на лични данни:

С нашата политика за защита на личните данни можете да се запознаете тук.

 

Онлайн поръчка:

В поръчката клиентът посочва билетите, които желае да закупи, електронна поща за доставка, начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка получава автоматично служебен номер, като клиентът получава потвърждение на посочения от него имейл.

Билетите се характеризират с представление, дата на представлението, ред и място, за представленията, които са без места си избира тип на билета.

Клиентът може да промени поръчка преди нейното потвърждение, след това промени по поръчката не могат да бъдат правени. 

 

Срокове и цени за доставка:

Доставките се извършват веднага след направено плащане поръчката.

Доставката на билета е безплатна.

Доставката се извършва по следните начини:

 • нерегистрирани клиенти: единствено на посочения от тях имейл по време на направянето на поръчката
 • за регистрирани клиенти: на посочения имейл в техния профил, като PDF файл в техния профил който може да бъде отпечатан по всяко време, на Viber като картинка с QR код

При забавяне на доставката повече от нормалното време за получаване на електронна поща:

 • проверете в папката спам на електронна поща, която може да се казва Spam, Trash, Junk или други
 • Обадете се на посочените телефони, включително може да се обадите и на билетен център  00 359 894/ 45 45 43

 

Ценова и търговска политика

Всички цени в онлайн магазина ни на адрес: https://www.theatroart.bg  са в лева , КРАЙНИ ЦЕНИ, с начислен ДДС когато е приложимо
Цените в нашия онлайн магазин и в билетните центрове невинаги са еднакви. Възможни са онлайн промоции, които не са валидни в билетните ни центрове
Посочените цени на билетите не се влияят от заявеното количество.  
Настоящите общи условия достъпни наhttps://www.theatroart.bg представляват пълна регулация на договорените отношения между Театро Арт и потребителите направили поръчки от https://www.theatroart.bg .
Театро Арт си запазва правото да обновява съдържанието на сайта си, включително обновяване на представления и промяна на цени, по всяко време без уведомление.
Театро Арт си запазва правото по свое усмотрение и по всяко време да променя, добавя или заличава част от настоящите общи условия за използване на онлайн платформата ни. Отговорност на всеки потребител е преди да използва нашата онлайн платформа да се запознае с настоящите общи условия.
 

Плащане:

Плащането може да бъде извършено по следните начини:

 • регистрирани потребители, които са направили резервация, може да платят резервацията в билетен център
 • регистирани потребители може да платят чрез виртуален POS терминал на FiBank
 • нерегистирани потребители може да платят чрез виртуален POS терминал на FiBank
 • плащания може да се правят и по банков път: с банков превод  Банка FiBank IBAN:

 

Допълнителни търговски отстъпки:

Избрани регистрирани клиенти могат да използват нашата система за допълнителни търговски отстъпки. Под формата на корпоративна отстъпка или промокод.

Заложените индивидуални търговски отстъпки не могат да се съчетават една с друга!

 

Проверка на билетите при доставка:

Клиентът трябва да прегледа информация за билетите преди да извърши плащането. Ако е извършил плащането то означава, че е приел билетите.

Условия и срокове за отказ от поръчка:

ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

Клиент, поръчал стока чрез платформата Theatroart.bg  и получил същата по пощата или с куриер, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в следните случаи:

1  - в случаите, предвидени в чл.55, ал. 1 от ЗЗП, купувачът може да упражни правото си в 14-дневен срок, да се откаже от поръчаната стока в случай, че бъдат посочени писмено основателни причини за това. Връщането на стоките по тази точка е за сметка на купувача!
- задължително е придружаването на стоката с вече издадения касов бон или ектроннен такъв, които да доказва закупеният билет или услуга. 

2 - ако цената, която трябва да се плати не съответства на цената, на която е поръчана стоката.

Theatroart.bg се задължава да възстанови на потребителя пълната покупна стойност на стоките не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор съгласно ЗЗП чл. 55, ал.6. За да ви бъде възстановена заплатената сума е необходимо върнатата стока да е придружена с оригинал или копие на финансов документ, доказващ че е закупена от Theatroart.bg. 

При отказ от поръчка на билети, закупени през уебсайт и платени чрез виртуален пос терминал, потребителите трябва да се свържат със службата за обслужване на клиенти. Обикновено, за да осъществят отказ от поръчка и да поискат възстановяване на платената сума, потребителите могат да се наложи да предоставят следната информация:

- Детайли за поръчката - номер на поръчката, датата на покупката и други идентификационни данни за поръчката.
- Лична идентификация - за потвърждение на самоличността на клиента.
- Детайли за плащането -  потвърждение за плащане, включващо информация за използваната карта или платежен метод.
-  Причина за отказа -  обяснение за причината за отказа.
След като потребителят предостави необходимата информация, търговецът ще обработят и потвърдят отказа  Възстановяването на средствата може да отнеме няколко работни дни в зависимост от платежния метод и банковата обработка.

За да ви бъде възстановена заплатената сума е необходимо върнатата стока да е придружена с оригинал или копие на финансов документ, доказващ че е закупена от Theatroart.bg.

В случай, че плащането е направено с банкова карта, Възстановяването на суми се извършва, чрез нареждане на обратна операция по картата с която е направено плащането в срок не по-късно от 30 дни.

Възстановяването на сумата се извършва само по банков път или на касите на Театро.

ДРУГИ УСЛОВИЯ

Потребителите на сайта нямат право да извършват действия, които нарушават общоустановени правила на общуване и комуникация, да извършват злоумишлени действия, разпространяване на вируси и други подобни, нарушаващи или увреждащи правата или интересите на трети лица.
Личната идентификационна информация, e-mail , заявки и съобщения, изпратени до този сайт се считат за поверителни.

Билетите, закупени чрез интернет страницата  www.theatroart.bg, могат да бъдат върнати на място в централния офис на Театъра  или дистанционно – чрез изпращане на билета по куриер до адреса на управление на  www.theatroart.bg, в който случай клиентът трябва да предостави на www.theatroart.bg  номер на банкова сметка, по която да му бъде преведена цената на билета. 

Връщане на билети:

Театро Арт  носи отговорност за връщането на сумите, платени за билетите поради отмяната на събитието. възстановяването става по следните начини:

 • Билети, закупени на каса на  Театро Арт, се връщат на мястото, откъдето са закупени;
 • Билетите, закупени чрез интернет страницата  www.theatroart.bg, могат да бъдат върнати на място в централния офис на Театъра  или дистанционно – чрез изпращане на билета по куриер до адреса на управление на  www.theatroart.bg, в който случай клиентът трябва да предостави на www.theatroart.bg  номер на банкова сметка, по която да му бъде преведена цената на билета.

 

Спорове и жалби:

Възникнали спорове от или във връзка със сключването и изпълнението на договорите за покупко-продажба от разстояние чрез електронния магазин на theatroart.bg, страните ще положат усилия за разрешаването им в дух на разбирателство и взаимни компромиси. В случай, че не се стигне до споразумение от двете страни, спорът между тях ще бъде разрешаван от компетентния съд по регистрация на Дружеството, съобразно българското законодателство. Също така Потребителят има право да се обърне за разрешаването на всякакви спорове пред Общата Помирителна комисия към Комисията за защита на потребителите.

 

Програма Юни
Програма Септември25


Програма Октомври


23


Програма Ноември


20


Програма Декември


18