„БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“: Комедиен шедьовър с участието на Михаил Билалов

12 Април 2024

„БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“ по текст на Ваня Николова.

В тази уникална театрална продукция публиката ще се наслади на буря от смях и изключителния талант на актьора.

В ролята на ексцентричния бос, Билалов ще ви заведе в свят, който е пълен с куршуми-лафове и неочаквани обрати. Юбилейният 50-годишен рожден ден на боса ще бъде повод за безкрайни комични ситуации и хумористични размисли. Авторът на моноспектакъла „БУМ БУМ“, Ваня Николова обещава да бъде истинска комедийна бомба, която ще разтърси зрителите и ще ги накара да избухнат в смях.

„БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“ е повече от просто комедия; това е изследване на живота, смъртта и всичко между тях. Историята проследява пътуването на един човек, докато се ориентира в сложността на съществуването, като същевременно се справя със собствените си странности и недостатъци. Чрез хумор и сатира, пиесата повдига въпроси за смисъла на живота, важността на приятелството и силата на любовта.

Михаил Билалов, известен още като „лошото момче на българското кино“, доказва своята гъвкавост като актьор с тази роля. Той майсторски вдъхва живот на героя, превеждайки публиката през лабиринта от емоции и преживявания на главния герой. Неговите изпълнения са едновременно забавни и трогателни, което го прави перфектния избор за тази предизвикателна роля.

Режисурата на „БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“ е поверена на талантливата Лиза Шопова, която има впечатляваща кариера както в театъра, така и в киното. Нейният уникален подход към разказването на истории и способността й да създава запомнящи се герои гарантират, че публиката ще бъде напълно потопена в света на пиесата.

Музиката за „БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“ е композирана от известния пианист и композитор Ангел Заберски. Неговите музикални произведения добавят дълбочина и емоционална интензивност към разказа, подобрявайки цялостното изживяване при гледане.

Не пропускайте възможността да станете част от това незабравимо театрално приключение!

Закупете билети сега и се пригответе да бъдете пометени от вълната от смях и остроумие, които само „БУМ БУМ- Еволюция на престъпното мислене“ може да предложи.

Програма Септември



22

неделя

19:30


25



28

събота

19:30


Програма Октомври


06

неделя

11:00


07

понеделник

19:30





23



Програма Ноември


13


20



Програма Декември


18