Ненчо Илчев превръща актьорството в магия в новото си шоу "Смях в повече" във Варна

25 Април 2024

На 11 юли, във Фестивален конгресен център - Варна, Зала 2, от 19:30 часа, Ненчо Илчев представя своето последно творение - шоуто "Смях в повече".

Известен със своята уникална способност да пресъздава различни характери с невероятна лекота, Ненчо Илчев отново ще очарова публиката със своята харизма.

Шоуто "Смях в повече" е истинско предизвикателство към традиционните представи за театъра. В него Ненчо Илчев не просто играе роли, той ги преоткрива, въвеждайки зрителите в свят, където всяка фигура оживява с огромно майсторство.

Публиката ще бъде пленена от многообразието на персонажите, които Ненчо Илчев представя - от смирения гражданин до преувеличените комически образи, които накарат залата да избухне в смях.

Добавените магически елементи в шоуто обогатяват представлението, внасяйки допълнителен слой чудо и интрига. Тези моменти се преплитат умело с актьорската игра и създават наистина уникално и незабравимо изживяване.

За ценители на изкуството и любители на театъра, "Смях в повече" предлага възможност да видят майсторството на Ненчо Илчев в действие - актьор, който не просто пресъздава, а твори, кара публиката да вярва и да се смее. Не пропускайте шанса да станете част от това вълшебно пътешествие в света на театъра.

Билети можете да закупите на касите на Фестивален конгресен център - Варна, както и онлайн на https://bit.ly/3UE3T0l

Програма Октомври


07

понеделник

19:30




23


Програма Ноември


20


Програма Декември


18