Кръстю Лафазанов и Емануела Шкодрева в „Семейство Едисън от 2-ро авеню“ на 3 юни в театър "Азарян"

19 Май 2024

На 3 юни от 19:00 часа в театър "Азарян" част от Национален дворец на културата,  ще имате възможноста да гледате една от най-известните пиеси на Нийл Саймън - „Семейство Едисън от 2-ро авеню“.

Това произведение се смята за върхов достигнение в портфолиото на американския драматург и е пример за неговия уникален стил, съчетаващ дълбоко човешко съдържание с искрящ хумор.

Емануела Шкодрева и Кръстю Лафазанов в ролите на главните герои Мел и Една Едисън оживяват сцената с изключително майсторство.

Техните изпълнения разкриват сложността на ежедневните предизвикателства, с които се сблъскват съвременните семейства, като предоставят на зрителите възможност да се разпознаят в деликатното преплитане на любовта и конфликта.

„Семейство Едисън от 2-ро авеню“ не просто разказва историята на едно семейство; тя става зеркало на собствените ни борби и победи, като напомня за силата на любовта и устойчивостта на човешкия дух в лицето на предизвикателства. Пиесата е мощен коментар на теми, които са актуални и днес, като същевременно предоставя платформа за размисъл и самопознание.

Режисьорът Антон Угринов и сценографът Илияна Кънчева добавят визуално измерение към тази драматична но и забавна история, а музиката на Милен Кукошаров представя емоционалния заряд на представлението.

Билети за представлението могат да бъдат закупени на касите на НДК и онлайн - https://bit.ly/3UPxJNV и https://bit.ly/3wRPWCy

Програма Октомври


07

понеделник

19:30




23


Програма Ноември


20


Програма Декември


18