"Мъж мечта ?" – Една неочаквана и изключително забавна комедия

02 Юни 2024

Какво се случва, когато три жени се съберат на едно място? Разбира се, разговорите неизбежно се въртят около мъжете.

В новата комедия на Емилия Павлова, "Мъж мечта?", зрителите ще се насладят на забавни и неочаквани диалози между трите главни героини – Персефона, Недялка и Ирина. Темата за мъжа мечта става централна в техните разговори, които довеждат до много смях и изненади.

Персефона, Недялка и Ирина обсъждат кой е идеалният мъж и какво го прави такъв. Дали идеалният мъж е красив, мускулест, с ослепителна усмивка, успешна кариера и блестящ ум? Или може би съвършенството съществува само в женските фантазии? Разговорите на трите героини не само забавляват, но и подтикват зрителите да се замислят за истинската същност на любовта и очакванията, които имаме от партньорите си.

Пиесата поставя под въпрос традиционните представи за мъжете и жените и разглежда вечните взаимоотношения между тях. Емилия Павлова успява да създаде комедия, която не само ще ви накара да се смеете, но и да се замислите за ролите, които играем в живота и за очакванията, които имаме към тези, които обичаме.

В "Мъж мечта" ще видите талантливите актьори Таня Кожухарова , Станислава Ганчева, Десислава Моралес и Иван Матев, които ще вдъхнат живот на героите и ще направят постановката незабравима.

Не пропускайте премиерата на тази изключително забавна комедия на 19 юни в "Theatro-отсам канала" от 19:30 часа.

Гарантираме ви, че ще се забавлявате и ще се потопите в света на смеха и размисъла за любовта и взаимоотношенията

Програма Декември



18