„Променяне“ – театрална иновация и животна изповед в „Сити Марк Арт Център „

02 Март 2024

Променяне“ – тeaтрална иновация и искрена изповед представена от „ТЕАТРО АРТ“ на 22 март от 19:30 часа на сцената на Сити Марк Арт Център.

Темата на „Променяне“ се фокусира върху Актрисата – фигура, която притежава множество лица, но чието истинско „Аз“ остава скрито зад героините и медийното изображение. Използвайки книгата „Промяна“ на Лив Улман, Йоана разглежда своя собствен път, разгърнат в истории и хора, преживени страхове от детство, майчинство и творчески върхове.

Това е театрално приключение, което не само разтърсва емоционално, но и обединява публиката и актрисата чрез иновативни технологии. Идеята за добавена реалност и 3D mapping през смартфоните на зрителите внася допълнителна динамика в театралното изживяване. Така те стават активни участници, създавайки реалността на сцената през своите смартфони и телефоните им стават инструмент в творческия процес.

Спектакълът не се ограничава само до сцената, той превръща враг номер едно – телефона, в съюзник и част от представлението. Тази иновация не само подчертава връзката между актьора и публиката, но и предоставя на зрителите уникална възможност да бъдат творци на визуалната реалност, която преживяват.

„Променяне“ се явява като емоционална бомба, разкривайки човешката същност през погледа на Актрисата. Това не е просто театрално събитие, а изживяване, което въздейства и вдъхновява, оставяйки зрителите със запомнящи се впечатления и нов поглед върху театралното изкуство. 

 

Програма Септември



22

неделя

19:30


25



28

събота

19:30


Програма Октомври


06

неделя

11:00


07

понеделник

19:30





23



Програма Ноември


13


20



Програма Декември


18