„Принципът на несигурността“: Една вечер на театър, която обещава да промени вашите възприятия за любовта

02 Март 2024

На 18 март, точно в 19:30 часа, станете част от „Theatro-отсам канала“ на театралният спектакъл „Принципът на несигурността“.

Този спектакъл ще ви въведе в сложния и непредвидим свят на междуличностните отношения, където любовта и логиката често влизат в конфликт.

Силвия Петкова и Димитър Баненкин влизат в ролите на Джени и Алекс – две диаметрално противоположни личности, чиято случайна среща предизвиква вълна от емоции, вариращи от взаимно привличане до яростна омраза. Това не е просто история за любовта, а по-скоро един задълбочен поглед към нейните многобройни фасети и сложността на човешките взаимоотношения.

Режисьорът Николай Волев, чието име е знак за качество и дълбочина в българското кино и театър, поема режисурата на този проект с надеждата да докосне и вълнува публиката по начин, по който само той умее.

Създател на култови филми като „Двойникът“, „Господин за един ден“ и „Маргарит и Маргарита“, Волев се насочва към театралната сцена с амбицията да предизвика зрителите да се замислят над въпроса: „Какво е любовта?“.

„Принципът на несигурността“ обещава да бъде повече от театрална постановка; това е експеримент, който изследва границите на емоционалната несигурност и възможността за любов между двама души, които на пръв поглед не би трябвало да бъдат заедно.

Сцената на „Theatro-отсам канала“ ще се превърне в място, където публиката ще бъде поканена да се потопи в дълбочините на човешките емоции и да изследва своите собствени представи за любовта и отношенията.

Подгответе се за една вечер на театър, която обещава не само да ви развлече, но и да ви накара да размислите, да почувствате и може би дори да промените вашето възприятие за една от най-сложните и вълшебни човешки емоции – любовта.

„Принципът на несигурността“ не е просто представление, то е пътуване към сърцето на емоционалната неизвестност, което никой не бива да пропуска.

Програма Септември



22

неделя

19:30


25



28

събота

19:30


Програма Октомври


06

неделя

11:00


07

понеделник

19:30





23



Програма Ноември


13


20



Програма Декември


18