ЛЮБОВТА НЕ МОЖЕ ПРОСТО ДА ОТМИНЕ“ представя мистичната сила на любовта

04 Март 2024

Симеон Владов, известен актьор и носител на престижната награда ИКАР за „Златен глас“, ще ви заведе в града, където времето спира и младостта е вечна на 17 февруари от 16:00 часа на сцена „АНТРАКТ“ в „Theatro-отсам канала“.

Неговият моноспектакъл „ЛЮБОВТА НЕ МОЖЕ ПРОСТО ДА ОТМИНЕ“ представя мистичната сила на любовта и влиянието й върху времето.

Когато Симеон разказва любовната история, времето не само спира, но дори се връща назад. Неговата изключителна актьорска изява във взаимодействие със сценария и режисурата на Радослав Гизгинджиев създават магично преживяване.

Сюжетът на моноспектакъла пренася гледателите в свят на носталгия и любов, където спомените оживяват, а чувствата подмладяват. Отричайки любовта, главният герой се изправя срещу времето и опровергава собствените си отрицания.

В приятната театрална обстановка, съчетана с атмосферата на чаша вино, моноспектакълът обещава да ви потопи в приятни спомени и размисли, които често остават зад гърба поради забързания ежедневен ритъм.

Не пропускайте този уникален театрален опит, който не само ще ви забавлява, но и ще ви вдъхнови да цените силата на любовта и нейното вълнуващо влияние върху нашите животи.

Програма Септември



22

неделя

19:30


25



28

събота

19:30


Програма Октомври


06

неделя

11:00


07

понеделник

19:30





23



Програма Ноември


13


20



Програма Декември


18